Onze Ina al weer tien jaar in dienst als Casemanager

10 jaar werkzaam Casemanager

De tijd gaat snel als ik bedenk, dat ik dit jaar, al weer tien jaar bij De Arbodienst werkzaam ben.

Om je een indruk te geven hoe snel dingen kunnen gaan, op 15 januari 2008 stapte ik binnen bij De Arbodienst, daar was een vacature beschikbaar voor een administratief medewerkster. Op 23 januari 2008 kwam ik in dienst. Al snel merkte ik, dat ik de toenmalige functie verzuimcoördinator ook heel leuk erg vond.

Met de jaren heeft De Arbodienst mij de kans gegeven mij verder te ontplooien tot waar ik nu ben, casemanager gedelegeerde taken.

Hoe ziet mijn dag eruit:

Ik heb dagelijks contact met allerlei werkgevers die ik mag begeleiden, adviseren en coachen om hun schadelast met betrekking tot verzuimend personeel zo klein mogelijk te houden. Dit doe ik samen met vier gepassioneerde collega’s voor één grote verzekeraar in de autobranche.
Je zou zeggen, “iedere dag is hetzelfde”, maar geen dag is het zelfde. Juist het onverwachte is het leuke van ons werk. De voldoening dat ik met mijn kennis, werkgevers kan ondersteunen in de lastige wereld van verzuim.

Zie ook jij een creatieve, afwisselende functie in het verzuim als uitdaging? Ben je een mensen mens en denk je niet alleen in dossiers, dan is casemanager taak delegatie ook zeker iets voor jou.

Word jij mijn nieuwe collega Bedrijfsarts? Kijk snel op onze  Vacature Bedrijfsarts