De eerste weken van onze nieuwe casemanager Wieke

De eerste weken van onze nieuwe casemanager Wieke

Twee weken geleden voelde ik me enthousiast en licht gespannen tegelijkertijd want ik stond op het punt te beginnen in mijn nieuwe functie als casemanager bij De Arbodienst.

Die spanning heb ik precies nog 1 uur gevoeld toen ik op 1 maart het rustgevende bedrijfspand in Wormer binnenstapte.

Er werd me warm welkom geheten en mijn komst was goed voorbereid. Het voelde alsof ik een huis binnenkwam waarin een familie aan het werk was en passie in het doorgegeven DNA zat. Heel fijn en veilig.

Er is ingespeeld op mijn favoriete manier van inwerken. Namelijk gedegen basisuitleg en daarna zelf onderzoekend aan de slag met ruimte om vragen te stellen. Zo fijn om me zo gehoord en gezien te voelen.

Vrijdag hebben we de week afgesloten met een gezellig drankje. En nu is mijn tweede volle week ook alweer bijna voorbij.

Ik heb mijn collega’s inmiddels al best goed leren kennen en heb zin in een lange samenwerking met elkaar.

Wil jij ook een warm en welkom gevoel als en onderzoeken of jij bij de familie past?

Vacatures De Arbodienst