Claudia 5e jaars, heeft een dagje meegelopen bij De Arbodienst

De Arbodienst

Ik mocht een dag meelopen met een bedrijfsarts van De Arbodienst om nu eens in de praktijk te ervaren wat het vak inhoud. En wat een geweldige dag heb ik gehad. Veel geleerd, veel mogen vragen, veel antwoorden gekregen. Bedrijfskunde is een mooi en afwisselend vak!

Tijdens mijn opleiding Geneeskunde is het zo jammer dat we weinig mee krijgen over de sociale geneeskunde en voornamelijk in de rol als Bedrijfsarts. Juist door het dagje meelopen ben ik er achter gekomen dat een Bedrijfsarts een complexe rol heeft en als Medisch Adviseur mag optreden naar zowel de werknemer en werkgever toe.

Ik heb zelf nog een jaar te gaan en ik weet nog niet precies welke richting ik op wil, maar ik ga zeker nadenken over mijn toekomst buiten het ziekenhuis om. Er is niet alleen een wereld binnen het ziekenhuis, maar ook zeker buiten. ;  )

Wil jij een dagje meelopen? En wil jij net als ik even proeven in de wereld van de Bedrijfsgeneeskunde? Meld je aan via het contactformulier en De Arbodienst zal snel mogelijk contact met je opnemen.

Meld je aan voor een dagje meelopen!

Claudia, 5e jaars student geneeskunde