Kennismaken met onze casemanager Wendy?

Collega Casemanager Wendy

Ben je nieuwsgierig wat onze collega Wendy allemaal doet als casemanager? Net als jij is De Arbodienst benieuwd waarom Wendy bij ons werkt.

Wat vertel jij aan je vrienden wat je doet bij De Arbodienst?
Mijn functie bij De Arbodienst is casemanager Taakdelegatie, ik doe de verzuimbegeleiding voor MKB klanten en hun medewerkers. Wij werken nauw samen met onze bedrijfsartsen waardoor we optimaal advies kunnen geven.

Wat doe je als eerste als je aankomt op je werk?
Koffie zetten en mijn email openen. Op de maandag en de donderdag hebben we altijd een dag-start waarbij de collega’s van alle afdelingen samen komen, er wordt besproken met welke werkzaamheden je zoal bezig bent, op deze manier blijft iedereen betrokken.

Wat vind jij het fijnste aan je collega’s?
Op de afdeling Casemanagement hebben we een goede mix van type verschillende personen. Van jong tot ouder, van junior tot senior. Je leert erg veel van elkaar door te sparren. De sfeer is erg goed en hebben een goede klik.

Wat is het leukste aan je functie en wat is een uitdaging?
Het is een baan waarin je in contact bent met diverse partijen. De uitdaging is dat je aan het begin van de dag niet weet wat de dag gaat brengen. Er is geen dossier hetzelfde en dat maakt het uitdagend.

Wil jij net als Wendy werken bij De Arbodienst?

Vacatures bij De Arbodienst