Loes, onze HR stagiaire

Mijn naam is Loes Pruntel, ik ben 23 jaar en ik woon in Amsterdam. Momenteel volg ik de opleiding Human Resource Management aan de Hogeschool van Amsterdam. Ik zit nu in mijn derde leerjaar. Nadat ik in het eerste semester een minor ethiek heb gevolgd, is het nu tijd voor het échte werk: stage!

Tijdens mijn stage ondersteun ik Thomas en Judith op de HR afdeling met hun werkzaamheden. Tevens voer ik een onderzoeksopdracht uit. Tot nu toe heb ik het erg naar mijn zin!

Wat mij aanspreekt aan De Arbodienst, is de informele verbinding die je hebt met je collega’s. Iedereen is erg vriendelijk en staat open voor een praatje. Daardoor voel je je snel op je gemak. Ondanks dat ik slechts voor vijf maanden meeloop, voel ik mij echt een onderdeel van de organisatie.

Bij De Arbodienst gaat men ervan uit dat iedereen een eigen waardevolle kracht heeft. Ze laten je vrij in ontdekken waar die kracht ligt en stimuleren je om het beste uit jezelf te halen. Dat is voor mij als stagiaire erg leerzaam, zo kom ik er achter waar ik in kan uitblinken in mijn carrière. Met veel plezier ga ik de rest van mijn stageperiode tegemoet!

Word jij hier enthousiast van? Misschien is werken bij De Arbodienst wel wat voor jou! Neem een kijkje op onze vacatures